eur:
389.7
usd:
362.04
bux:
68474.07
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Kádár Tamás (b) és Hej Viktor (j), az MTK játékosai és a kecskeméti Pálinkás Gergő János (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott MTK Budapest – Kecskeméti TE mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. augusztus 19-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Megvan az MTK első győzelme

Az MTK Budapest a legutóbb ezüstérmes Kecskemét elleni hazai 1-0-val megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában. A vendégcsapat még csak a harmadik mérkőzését játszotta és két győzelem után először kapott ki.

Kevés izgalmat, kevés helyzetet hozott az első félidő, a két csapat nehezen tudott eljutni ellenfele kapujáig, többnyire a mezőnyben folyt a játék. A vendégcsapatnak két, a hazai együttesnek egy nagyobb gólszerzési lehetősége adódott, de a kapusok mindhárom alkalommal jól olvasták az akciót és hatékonyan avatkoztak közbe.

A második félidőre a szünetben mindkét oldalon volt két csere. A változtatás az első percekben az MTK játékában hozott eredményt, legalábbis annyiban, hogy többet birtokolta a labdát, kapura veszélyesebben futballozott a hazai csapat, egy alkalommal Bognár nagy helyzetben a felső kapufát találta el.

Később kiegyenlítettebbé vált a játék, ugyanakkor sok volt a szabálytalanság. A mérkőzést a hajrában Hej Viktor döntötte el, aki távolról lőtt pontosan, labdája a bal kapufa tövéről pattant a kapuba.

MTK Budapest-Kecskeméti TE 1-0 (0-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2319 néző, v.: Pillók

Gólszerző: Hej (84.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ralizik az OTP!

Ralizik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában iránykeresésre számíthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×