eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Adama Traoré, a Ferencváros (k) és Juan Corbalan, a máltai Hamrun Spartans játékosa a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezőfordulójának második, Ferencváros TC - Hamrun Spartans FC mérkőzésén a Groupama Arénában 2023. augusztus 17-én.
Nyitókép: Illyés Tibor

A Ferencváros 2-1-es győzelemmel tudta le a kötelező feladatot

A Ferencváros, bár hátrányba került, 2-1-re legyőzte a máltai Hamrun Spartanst az Európai Konferencialiga 3. selejtezőkörében, 8-2-ees összesítéssel jutott tovább. Egyetlen lépés már csupán az őszi csoportkör, ahhoz a következő hetekben a litván Zalgiris Vilniust kell kiejteni.

Az első mérkőzésen aratott 6-1-es győzelem után magabiztosan várhatja a Ferencváros a Hamrun Spartans elleni Konferencia-liga-visszavágót. A tét a playoff-körbe jutás.

A Ferencváros kezdő tizenegye: Varga Ádám – Wingo, Knoester, Cissé, Pászka – Sigér, Abu Fani, Tokmac – Zachariassen, Varga Barnabás, Traoré.

Abu Fani lövése megpattant, de le is lassult a labda, Marchetti, a máltaiak olasz kapusa védett.

Szép góllal vezetést szerzett a Hamrun a 6. percben. Montebello beadása után Mbong félfordulattal, nyolc méterről, Pászka mellől a kapuba húzta a labdát., 0-1, összesítésben 6-2.

Tokmac erőszakos labdaszerzése után Varga Barnabás a kapu mellé emelte a labdát.

Tomac megsérült, egyelőre húzza a lábát.

Támadgat a Ferencváros, az kevésbé látszik, hogy presztízsokból fontos lenne gyorsan egyenlíteni.

A gólszerző kapta az első sárga lapot a mérkőzésen, odarúgott Pászkának.

A 32. percben Abu Fani lövését Marchetti kiütötte.

A 41. percben Sigér beemelte a labdát a tizenhatoson belülre, Varga Barnabás elé. A középcsatár átvette, majd felemelte a túlsó oldalon felugró Traorénak, aki erős fejessel a hálóba küldte a labdát, 1-1.

Letelt az első félidő, 45+3 perc.

Wingo helyére Civic állt a második félidőre.

Az 52. percben Sigér Dávid 18 méteres lövése után a keresztlécről pattant ki a labda.

Lisztes és Marquinhos váltja Tokmacot és Traorét.

A 68. percben Marquinhos betört a tizenhatoson belülre, az alapvonal közeléből rátette varga Barnabás lábára a labdát, aki jókor volt jó helyen, neki ez rutinfeladat, 2-1, összesítésben 8-2.

Abu Fani a lécet találta el, Lisztes Krisztián lövését a kapus védte.

Letelt a játékidő, a Ferencváros a közepest éppen elérő teljesítménnyel 2-1-re nyert, 8-2-es összesítéssel továbbjutott.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×