eur:
390.92
usd:
366.06
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kleinheisler László (j) és a német Antonio Rüdiger a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Magyarok a BL-ben: egy nem sima, egy fordított

A magyar labdarúgókat foglalkoztató csapatok közül a Panathinaikosz továbbjutott, a Topolya viszont kiesett kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

A görög együttes egygólos előnnyel érkezett az Olympique Marseille otthonába, ahol a hazaiak a gaboni Pierre-Emerick Aubameyang duplájával már szünetig megfordították a párharc állását. A Panathinaikosz a ráadás utolsó pillanataiban, a 99. percben értékesített 11-essel szépített és így hosszabbításra mentette a párharcot. Kleinheisler László a 106. percben csereként lépett pályára, majd a magyar válogatott középpályás a 11-esek során a harmadik párban betalált. Mivel társai sem hibáztak, így a zöld-fehérek 5-4-re megnyerték a párbajt és a selejtező utolsó körébe léptek, ahol a Braga vár rájuk.

A portugál gárda kettős győzelemmel azt a Topolyát búcsúztatta, amelyben Sós Bence a 60. percben szintén csereként jutott lehetőséghez. Akkor a Braga 4-1-re vezetett, az eredmény a hátralévő időben már nem változott. A szerb bajnokság ezüstérmese a kieséssel az Európa-liga csoportkörében folytathatja a szereplését.

A tragikus események által beárnyékolt Dinamo Zagreb-AEK Athén párharcban még csak az első felvonást rendezték, melyet a görög együttes nyert meg 2-1-re a horvát fővárosban. Múlt héten azért maradt el az athéni meccs, mert a megelőző éjszaka a szurkolói összecsapásokban egy görög drukkert halálra késeltek. A görögországi visszavágót így szombaton rendezik.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×