eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: YouTube/This Is Anfield

Jürgen Klopp színt vallott Szoboszlai Dominikról

A két új szerzemény, Szoboszlai és az argentin Mac Allister teljesen más játékosok a mester szerint.

Az Index arról tudósít, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője volt a We Are Liverpool podcast vendége.

Klopp megerősítette a riporteri megállapítást, mely szerint mind a magyar, mind az argentin világbajnok Mac Allister beilleszkedése jól halad, ugyanakkor hozzátette azt is, teljesen más futballisták ők ketten, de ez nincs ellenére.

"Dominik fizikuma lenyűgöző. Láttuk őt felvételeken, játszottunk ellene a Bajnokok Ligájában, az elmúlt két évben nagyot sokat fejlődött. Egy igazi atléta, gyors, technikailag rendkívül képzett, jól lát a pályán, összeköttetést teremt a sorok között. Alexis jelenléte megnyugtató a csapattársak számára, jól olvassa a játékot, mindenki tőle szeretne passzt kapni. Boldogok vagyunk mindkét sráccal, a társak nagyon segítőkészek" - ecsetelte.

A podcastban továbbá mesélt arról is, hogy lesznek még történések az átigazolási időszakban, "és akkor jó csapatunk lesz".

A játékfelfogáson nem tervez változtatni, cél a labda birtoklása és a "fenti" letámadás, "a legkellemetlenebb ellenfél" szeretne lenni egész Európában.

Ismert, a klub idén nem játszik a BL-ben, mivel csak ötödik lett az angol bajnokságban, az Európa-ligában próbál szerencsét. Feltüzelve várja az edző is a szezont, amely a Chelsea ellen indul augusztus 13-án.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×