eur:
391.06
usd:
366.13
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az F csoport hatodik fordulójában játszott Sahtar Donyeck-RB Leipzig mérkőzésen Varsóban 2022. november 2-án.
Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski

Szoboszlai Dominik bekerült az Eb-selejtezők három legjobb játékosa közé

A Whoscored összesítése szerint az Eb-selejtezők első három köre után csak két futballistának van jobb átlaga, mint a magyar támadó játékosnak.

Három forduló után veretlenül, kapott gól nélkül, a szerbekkel holtversenyben vezeti az Eb-selejtezős csoportját a magyar válogatott.

Marco Rossi csapata legutóbb hazai pályán legyőzte a litvánokat, előtte pedig Montenegróval egy döntetlent ért el.

A magyar csapat mellett a játékosok egyéni teljesítménye is kiemelkedő a mostani Eb-n.

A player.hu írásából az derül ki, hogy Szoboszlai Dominik már az Eb egyik legjobbja, mivel a magyar válogatott csapatkapitánya egy góllal és egy gólpasszal vesz részt három forduló után az Eb-selejtezők játékosai közötti eredményességi versenyben.

A játékosokat minden meccsen pontozó Whoscored szakmai portál legfrissebb adatai alapján Szoboszlai Dominik jelenleg az Eb-selejtezők harmadik legjobb játékosának számít. A listát a horvátok középpályása, Mateo Kovacic vezeti, a második az angol Trent Alexander-Arnold, a harmadik pedig Szoboszlai Dominik. - olvasható a magyar online lapban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×