eur:
389.96
usd:
362.97
bux:
68070.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután gólt szerzett a Bayern München ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. május 20-i mérkőzésén Münchenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Leonhard Simon

Szoboszlai Dominik egyik lábával Lipcsében, a másikkal Angliában lehet

A magyar futballista képviselői a Liverpoollal tárgyaltak, sajtóhírek szerint.

Az angol Sky Sports beszámolója szerint a magyar válogatott Szoboszlai Dominik képviselői az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool elöljáróival tárgyaltak.

A mértékadó portál kiemelte, az RB Leipzig 22 éves középpályásának 2026-ig érvényes szerződésében 70 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ám ez az összeg sajtóértesülések szerint csak péntekig érvényes, utána változik.

A Bajnokok Ligájáról lemaradt Liverpool a mostani átigazolási időszakban már szerződtetett középpályást, az argentinokkal világbajnok Alexis MacAllister a Brightontól érkezett.

Szoboszlaival kapcsolatban az elmúlt hónapokban leginkább a BL-induló Newcastle United érdeklődéséről lehetett olvasni.

A középpályás május közepén az esetleges klubváltásával kapcsolatban újságíróknak úgy fogalmazott, "meglátjuk, hogy mi történik a nyár után". Menedzsere, Esterházy Mátyás az M1 aktuális csatornának azt mondta, "pont ugyanolyan eséllyel elképzelhető ez is, mint az, hogy Lipcsében marad".

A székesfehérvári születésű, 32-szeres válogatott - egyben csapatkapitány - támadó 2017 és 2021 januárja között a Salzburgot erősítette, legutóbbi lipcsei idényében pedig 46 mérkőzésen 10 gólig és 23 gólpasszig jutott, csapatával megnyerte a Német Kupát, a bajnokságban pedig harmadikként zárt.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×