eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Nyitókép: Facebook/Suhajda Szilárd

Bejelentést tett Suhajda Szilárd özvegye

A hegymászó Facebook-oldalán jelentkezett friss bejegyzéssel.

A Mount Everest megmászása közben elhunyt Suhajda Szilárd özvegye, Legindi Tímea azt írta, sok embernek adtak inspirációt a hétköznapi kihívások során a hegymászó naplóbejegyzései és egyéb írásai, amelyeket az elmúlt időszakban már gyűjtöttek, mert felmerült könyvvé formálásuk lehetősége.

Úgy gondolták, akkor lesz kerek, ha az Everest is szerepel majd benne. "Szerepel, de nem így..." - írta Legindi Tímea, bejelentve, hogy Suhajda Szilárd emlékére kiadják az írásait.

"Nem ma, nem holnap, de nem is annyira a távoli jövőben mindenképpen sort fogok erre keríteni" - olvasható a bejegyzésben a "szilárdosra" tervezett kiadvány megjelenésének ideje kapcsán.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×