eur:
389.51
usd:
364.84
bux:
68042.79
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Carlos Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője vitatkozik Artur Dias portugál játékvezetővel a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. május 9-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

BL: mintha mindenki nyert volna, pedig senki

Carlo Ancelotti és Pep Guardiola szerint is kedvező eredmény született kedden este, a Real Madrid-Manchester City labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén, a spanyol fővárosban.

A címvédő hazaiak trénere, Carlo Ancelotti az 1-1-es döntetlennel végződött összecsapás után azt mondta: szerinte mindkét csapat úgy érzi, jó eredménnyel zárult a meccs.

"Mi talán kicsit jobban játszottunk és jobban megérdemeltük volna a győzelmet, de ez egy olyan párharc, amely az utolsó percig kiegyenlített lesz" - fogalmazott az olasz tréner.

Ancelotti általában nyugodt az oldalvonal mellett, ezúttal azonban elvesztette a türelemét és a Manchester City egyenlítő gólja után hevesen reklamált a portugál bírónál, Artur Diasnál, aki ezt sárga lappal "jutalmazta". A szakember szerint a találatot felvezető passzolgatást megelőzően a labda elhagyta a játékteret.

"A játékvezető zaklatott volt

- mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ancelotti. - Egy korábbi szituációban nem ítélt nekünk szögletet, azt sem látta. A gól előtt pedig egyértelműen kint volt a labda, a BeIN Sports felvételein jól látszik. Furcsa, hogy ő nem látta. Nekem adott sárga lapot, pedig nem is játszottam. A pályán lévők közül többen érdemeltek volna lapot. A bíró nem igazán figyelt."

A keddi találkozó Pep Guardiola szerint is nagyon kiegyenlített volt.

"Ők akkor találtak be, amikor mi kicsit jobbak voltunk, mi pedig akkor egyenlítettünk, amikor ők játszottak jobban.

Minden Manchesterben dől majd el." - mondta.

A párharc visszavágóját jövő szerdán rendezik.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi – Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi – Híreink az ukrán frontról csütörtökön

ATACMS típusú nagy hatótávolság rakétákkal lőtte az ukrán haderő Luhanszkot, több tucat orosz katona meghalt. Támadás érte Odesszát, legalább 13 áldozatról tudni, többnyire civilekről. Valószínűleg kilőtt az orosz haderő egy amerikai HIMARS-rendszert. Az orosz haderő tovább nyomul Ocseretinétől nyugatra. Ukrajna szerint 120 összecsapás történt 24 órán belül az orosz alakulatokkal. Svájcban béketárgyalás lesz a háború lezárásáról, de Oroszország nem megy el. Moszkva ma bejelentette: orosz kézre került a donyecki Berdicsi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×