eur:
390.53
usd:
368.31
bux:
55252.15
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende

Címke: pep guardiola (52 cikk)

Tényleg Pep Guardiola minden idők legjobbja?
2023. június 11. 10:09
Tényleg Pep Guardiola minden idők legjobbja?
A futballedzők legszűkebb elitjébe került Pep Guardiola – ezúttal a bajnokok tornájának történetét tekintve – miután szombat este, az Egyesült Arab Emírségek által biztosított, szinte korlátlan anyagi forrásokat felhasználó, Manchester City néven játszó világválogatott élén tizedik nekifutásra, de edzőként harmadszor is megnyerte a serleget. Sőt, olyat tett, mint amire korábban senki sem volt képes.
A City és a crescendo, meg a kék árny a visszapillantóban
2023. április 23. 17:01
A City és a crescendo, meg a kék árny a visszapillantóban
A Manchester City szombaton – mondhatni a várt könnyű győzelmet aratva a bajnoki piramisban a második osztályhoz tartozó Sheffield United ellen – bejutott az FA-kupa döntőjébe. Egy nappal korábban az Arsenal csak döntetlent játszott az Emiratesben az utolsó helyezett Southampton ellen. Pep Guardiola együttese a vesztett pontokat tekintve immár a legjobban áll a Premier League-ben. Következő mérkőzése, szerdán, az Arsenal elleni csúcsrangadó lesz, Manchesterben.
Külföldi szövetségi kapitányt akarnak a brazilok – az álom Pep Guardiola
2022. december 10. 15:47
Külföldi szövetségi kapitányt akarnak a brazilok – az álom Pep Guardiola
Még 24 órája sincsen, hogy Brazília kiesett a labdarúgó-világbajnokságról és Tite bejelentette, hogy nem folytatja szövetségi kapitányi munkáját, a brazil sajtó máris megnevezett jelölteket. A Globónál, például, szavazhatnak az olvasók a jelöltekre, akik közül – úgy tűnik – Pep Guardiola lenne a leginkább várt befutó. Nyilvánvaló: a brazilok külföldi edzőt akarnak.
×
×
×