eur:
392.61
usd:
365.33
bux:
66580.8
2024. április 26. péntek Ervin
ASUNCION, PARAGUAY - MARCH 27: Lionel Messi of Argentina poses with the FIFA World Cup trophy next to a statue of himself during an event organized by CONMEBOL at their headquarters to pay tribute to the last FIFA World Cup Champions on March 27, 2023 in Asuncion, Paraguay. (Photo by Christian Alvarenga/Getty Images)
Nyitókép: Christian Alvarenga/Getty Images

Paraguayban állítottak életnagyságú szobrot Lionel Messinek, Peléé és Maradonáé mellé kerül

A hétszeres aranylabdás világbajnok pózolt is az alkotással.

Életnagyságú szobrot kapott Lionel Messi, az argentinok hétszeres aranylabdás és friss világbajnok sztárfutballistája a dél-amerikai konföderáció (CONMEBOL) paraguayi központjában található múzeumban.

A hétfői leleplezésen részt vett a 35 éves támadó is, aki a vb-trófea másolatával pózolt a róla mintázott szobor mellett, mely Diego Maradonáé és Peléé mellé kerül majd a múzeumban.

Messi vezérletével az argentin válogatott a 2021-es Copa America-diadal után, 36 év szünetet követően nyert újra világbajnokságot tavaly decemberben, Katarban.

"Álmodni sem mertem erről soha, még csak nem is gondoltam rá. Egyszerűen csak élvezni akartam, amit gyerekkorom óta imádok – mondta Messi. – Hosszú utam volt, sok különböző döntéssel, vereséggel, de mindig csak előre néztem, és ez a legfontosabb. Küzdeni az álmaidért, élvezni a játékot, és bármit elérhetsz."

Vasárnap az argentin válogatott Buenos Aires-i Casa de Ezeizában található edzőközpontját nevezték el Messiről, aki múlt csütörtökön, a Panama ellen 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen szerezte meg pályafutása 800. gólját.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×