eur:
368.44
usd:
345.13
bux:
48259.65
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
ASUNCION, PARAGUAY - MARCH 27: Lionel Messi of Argentina poses with the FIFA World Cup trophy next to a statue of himself during an event organized by CONMEBOL at their headquarters to pay tribute to the last FIFA World Cup Champions on March 27, 2023 in Asuncion, Paraguay. (Photo by Christian Alvarenga/Getty Images)
Nyitókép: Christian Alvarenga/Getty Images

Paraguayban állítottak életnagyságú szobrot Lionel Messinek, Peléé és Maradonáé mellé kerül

A hétszeres aranylabdás világbajnok pózolt is az alkotással.

Életnagyságú szobrot kapott Lionel Messi, az argentinok hétszeres aranylabdás és friss világbajnok sztárfutballistája a dél-amerikai konföderáció (CONMEBOL) paraguayi központjában található múzeumban.

A hétfői leleplezésen részt vett a 35 éves támadó is, aki a vb-trófea másolatával pózolt a róla mintázott szobor mellett, mely Diego Maradonáé és Peléé mellé kerül majd a múzeumban.

Messi vezérletével az argentin válogatott a 2021-es Copa America-diadal után, 36 év szünetet követően nyert újra világbajnokságot tavaly decemberben, Katarban.

"Álmodni sem mertem erről soha, még csak nem is gondoltam rá. Egyszerűen csak élvezni akartam, amit gyerekkorom óta imádok – mondta Messi. – Hosszú utam volt, sok különböző döntéssel, vereséggel, de mindig csak előre néztem, és ez a legfontosabb. Küzdeni az álmaidért, élvezni a játékot, és bármit elérhetsz."

Vasárnap az argentin válogatott Buenos Aires-i Casa de Ezeizában található edzőközpontját nevezték el Messiről, aki múlt csütörtökön, a Panama ellen 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen szerezte meg pályafutása 800. gólját.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Új terméket dob a piacra az Apple, reagál az internet népe

Új terméket dob a piacra az Apple, reagál az internet népe

A tegnap megrendezett konferenciáján az Apple bemutatta a Vision Pro nevű, úgynevezett vegyes valóságot használó headsetjét, az eszköz a tervek és a látványvideók alapján a fizikai és a digitális világot egyszerre teszi láthatóvá. A befektetők azonnal lereagálták a bejelentést és az első szakértői vélemények és tesztvideók is érkeznek, illetve természetesen beindult a mémgyár is a platformokon, a fogadtatás finoman szólva is cinikus.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×