eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Willi Orbán, az RB Leipzig (b) és Erling Haaland, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágó, Manchester City-RB Leipzig mérkőzésén a manchesteri Etihad Stadionban 2023. március 14-én.
Nyitókép: MTI/AP/PA/Nick Potts

Erling Haaland felzárkózott Messi mellé

Erling Haaland begyűjtötte a meccslabdát. Örök emlék lesz a számára, öt gólt szerzett, a Manchester City 7-0-ra kiütötte az RB Leipziget a labdarúgó BL-nyolcaddöntőben, s 8-1-es összesítéssel továbbjutott. Az Inter 0-0-ra végzett Portóban, s 1-0-s összesítéssel maradt versenyben.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 0-0: A két összeállítás. Manchester City: Ederson - Stones, Akanji, Ruben Dias, Aké - Rodrigo, De Bruyne, Gündogan, Bernardo Silva, Grealish – Haaland. RB Leipzig: Blaswich - Henrichs, Orbán, Gvardiol, Raum - Laimer, Kampl, A. Haidara, Szoboszlai, Forsberg – Werner.

FC PORTO–INTERNAZIONALE 0-0: A portóiak tizenegye: Diogo Costa - Pepê, Fabio Cardoso, Marcano, Zaidu - Eustaquio, Uribe, Grujics - Evanilson, Taremi, Galeno. Az Interé: A. Onana - Darmian, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mhitarjan, Dimarco - Martinez, Dzeko. Lukaku csak a kispadon ül, miként De Vrij és Skriniar is.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 0-0: A City máris helyzetet alakított ki, Gündogan 7-8 méterről a kapu fölé vágta a labdát.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 0-0: Haaland nagy lendülettel tört ki Aké labdájára meg tudta tolni a labdát, de Blaswick lábbal védeni tudott.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 0-0: A 17. percben Jack Grealish jó helyzetből tudott lőni, de Willi Orbán belelépett, szögletre pattant a labda.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 1-0: A 19. percben Henrichs és Rodri ugrott fel fejelni a lipcsei tizenhatoson belül., A védő kézzel ért a labdához. Ezt a játékvezető nem látta, de a VAR-szobából rászóltak, kiment, megnézte, s befújta a büntetőt. Erling Haaland lőtte, Blaswich jó irányba vetődött, de olyan ewrős volt a lövés, hogy nem tudott védeni. 1-0 a Citynek, összesítésben 2-1.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 2-0: Kevin De Bruyne lövése a lécről kipattant, de vissza, középre, a leggyorsabban eszmélő játékos, Erling Haaland hat méteről a kapuba fejelt. Összesítésben már 3-1.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 2-0: Haaland nehéz szögből lőtt, Blaswich védett.

FC PORTO–INTERNAZIONALE 0-0: A portugálok fölényben játszanak, de egyelőre az olaszok állnak továbbjutásra.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 2-0: Gündogan újra helyzetbe került, De Bruyne érdeméből, Blaswich védett. A másik oldalon a németeknek leginkább akkor van esélye, ha az angolok védői könnyelműsködnek.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 3-0: Rúben Dias feje után a labda a kapufáról keresztbe pattant a gólvonalon, Haidara ki akarta rúgni, de a berobbanó Haalandról a kapuba jutott.

FC PORTO–INTERNAZIONALE 0-0: Eustáqio helyzete volt a félidő utolsó fontos eseménye, továbbra sincsen gól.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 4-0: Gólt lőtt a City, de nem Haaland, Ilkay Gündogan rúgta a sarokba a labdát. Összesítésben 5-1.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 5-0: Balswich két kísérletét még kivédte az akcióban Erling Haalandnak, de a norvég csatár harmadszorra megszerezte mai negyedik gólját.

FC PORTO–INTERNAZIONALE 0-0: Még mindig nincsen gól Portóban.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 6-0: Megint Haaland elé került a kapusról kipattanó labda, ő pedig belőtte. Mindössze a harmadik játékos lett Lionel Messi és Luíz Adriano után, aki a BL-ben egy meccsen öt gólt szerzett. Nem ok nélkül integetett, mind az öt ujját mutatva.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 6-0: Mindkét csapat cserélt, Guardiola lehívta a pályáról az ötgólos Haalandot is. Feállva tapsolt a közönség.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 6-0: Vitathatatlanul leült a mérkőzés.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 7-0: Kevin De Bruyne gólja zárta le a mérkőzést, 8-1-es összesítéssel jutott tovább a City.

FC PORTO–INTERNAZIONALE 0-0: Elképesztő helyzetei voltak a portugáloknak, de semmi sem ment be. Az Internazionale 1-0-s összesítéssel továbbjutott.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×