eur:
392.7
usd:
363.33
bux:
65938.65
2024. február 29. csütörtök Elemér
Csollány Szilveszter búcsúztatása a Farkasréti temetőben 2022. január 9-én. Az olimpiai bajnok tornász ötvenegy éves korában, január 24-én hunyt el.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Bajban van Csollány Szilveszter özvegye, eladhatják a házukat a fejük felől

Nem tudja fizetni házuk törlesztőrészletét Csollány Szilveszter özvegye. Csollány Judit a tornaszövetséghez fordult anyagi segítségért.

A Magyar Tornaszövetségtől és Orbán Viktor miniszterelnöktől is levélben kért segítséget a tavaly januárban elhunyt olimpiai bajnok legenda, Csollány Szilveszter özvegye - írja a Blikk. Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a 2000-es olimpia tornászbajnoka koronavírus következtében fellépő tüdőgyulladásban halt meg tavaly januárban.

A lapnak a szövetség elnöke, Magyar Zoltán az mondta: "december közepén kaptunk levelet Judittól, amelyben arra kért minket, segítsünk nekik, hogy ne kerüljenek utcára a két gyerekével. Azt írta, már nem tudják fizetni a banki kölcsönt, amit évekkel ezelőtt vettek fel a soproni házukra".

A kétszeres olimpia bajnok Magyar Zoltán még annyit közölt, hogy "átérezzük az özvegy gondját, de – sajnos – mi sem dúskálunk az anyagiakban".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Átszakadt a frontvonal nyugaton, nyomul előre az orosz hadsereg - Híreink az ukrajnai frontról csütörtökön

Átszakadt a frontvonal nyugaton, nyomul előre az orosz hadsereg - Híreink az ukrajnai frontról csütörtökön

Egyelőre nem hivatalos jelentések szerint az orosz haderő tovább tudott menni Avgyijivkától nyugatra: egy nap alatt három kisebb faluba is betörtek. Közben ukrán jelentések szerint ellentámadás volt Krasznohorivkánál, sikerült az oroszokat teljesen kitolni a településről. Közben komoly aggályok merültek fel azzal kapcsolatosan, hogy az orosz haderő Moldovában készül katonai akcióra. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×