eur:
394.43
usd:
370.21
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a H csoport első fordulójában játszott Paris Saint-Germain - Juventus mérkőzésen Párizsban 2022. szeptember 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Neymar színészkedett, ezért kiállították, de Kylian Mbappé szállította a győzelmet

Könnyűnek ígérkező, mégis nehézzé váló mérkőzést nyert meg a Paris Saint-Germain a francia labdarúgó-bajnokságban kieső helyen álló Racing Strasbourg ellen.

Lionel Messi még pihen, de Kylian Mbappé már a kezdő csapatban kapott helyet, kezdett Neymar és Marquinhos is. A marokkói Asraf Hakimi csereként szállt be.

A PSG a brazil védő góljával vezetést szerzett, de a második félidőben Marquinhosról a saját kapujába pattant a labda – 2019 óta nem fordult elő a PSG-nél, hogy egy játékos gólt és öngólt is jegyezzen. Akkor is brazil volt az „elkövető”, Daniel Alves.

Döntetlennél a párizsiak még nagyobb rohamokat indítottak, Neymar – aki addig a csapat egyik legjobbja volt – megpróbált színészi teljesítménnyel büntetőhöz jutni. Turpin játékvezető sárga lapot adott neki, s mivel már néhány perccel korábban is kapott egyet a brazil, kiállította.

A győzelmet aztán megint csak Kylian Mbappé szállította, aki a 94. percben kiharcolt egy büntetőt, amit hidegvérrel a kapuba lőtt, beállítva a 2-1-es végeredményt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×