eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla
Vas Kata Blanka
Nyitókép: Forrás: Magyar Kerékpáros Szövetség

Terepkerékpár-vk - Vas Kata Blanka ötödik lett

Vas Kata Blanka az ötödik helyen végzett a cyclocross (terepkerékpár) világkupa-sorozat vasárnapi állomásán, a hollandiai Gavere-ben.

Az SD Worx magyar bajnok bringása idénybeli első három vk-szereplésén két ötödik és egy hatodik helyet gyűjtött, miközben bronzérmet nyert a namuri Európa-bajnokságon. Azt követően viszont két vk-futamon kiszorult a legjobb tízből: Antwerpenben 14., Val di Soléban 21. lett.

Gavere-ben a szokásos kiváló rajtja után jól bírta a sok futással tarkított viadalt, így ismét top ötös helyezéssel gazdagodott. A karácsonyi versenyt a holland Shirin van Anrooij nyerte.

A vk-sorozat jövő vasárnap a belgiumi Zonhovenben folytatódik.

Eredmények (a sorozat honlapja alapján):

1. Shirin van Anrooij (holland, Baloise Trek Lions) 47:02 perc

2. Lucinda Brand (holland, Baloise Trek Lions) 37 másodperc hátrány

3. Puck Pieterse (holland, Alpecin-Deceuninck) 50 mp h.

...5. Vas Kata Blanka (SD Worx) 1:17 perc hátrány

Címlapról ajánljuk
Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Idén augusztusban az államkasszába 314 milliárd forint áfabevétel folyt be, ami 14,5 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi 368 milliárd forintos összeg - derült ki abból a részletes adatokból, amelyet a pénzügyminisztérium közölt az államháztartás augusztusi alakulásáról. A Portfolio elemzője azt mondta, hogy ezzel idén már negyedik hónapja csökkennek az áfabevételek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

A hét korábbi részében jelentős hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, amelyet részben az amerikai jegybank számlájára lehet írni, hiszen e heti kamatdöntő ülésén ugyan nem változtatott a kamatszinten a Fed, azonban szigorú üzeneteket küldött azzal kapcsolatban, hogy az infláció csak hosszú idő múlva csökkenhet a célszintre, így a korábban vártnál hosszabb ideig maradhatnak magasan a kamatok. A tegnapi jelentős esés után ma már inkább a megnyugvás jelei látszottak a tőzsdéken, de nem jött össze a pluszos zárás végül sem a főbb európai, sem az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×