eur:
395.04
usd:
364.21
bux:
65475.53
2024. március 19. kedd Bánk, József
Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíját 2022. október 2-án.
Nyitókép: Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíját 2022. október 2-án. MTI/AP/Vincent Thian

A Szingapúri Nagydíj győztese utólagos időbüntetést kapott

A versenybíróság vizsgálatot rendelt el Pérezzel szemben a biztonsági autós szakasz alatti vélt szabálysértés miatt.

A versenyen Pérezt Leclerc körökön keresztül szorongatta, ám nem tudta megtámadni, így végül nem változott a sorrend a leintésig.

A versenybíróság ugyanakkor vizsgálatot rendelt el Pérezzel szemben a biztonsági autós szakasz alatti vélt szabálysértés miatt, s két és fél órával a leintés után kiszabta az időbüntetést, amely azonban a végeredményen nem változtatott, Leclerc hátránya ugyanis 7,5 másodperc volt Pérez mögött.

A vb egy hét múlva Szuzukában, a Japán Nagydíjjal folytatódik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×