eur:
393.85
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. március 9-én. Debrecen - Mezőkövesd 1-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Visszatért egykori sikerei helyszínére Kuttor Attila

97 mérkőzésen már ült a Mezőkövesd kispadján.

Szerdán Kuttor Attilát nevezték ki vezetőedzőnek a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC-nél.

A klub honlapja felidézi, hogy a játékosként 19-szeres válogatott Kuttor 2017 októberétől 2020 novemberéig 97 mérkőzésen irányította a borsodi csapatot, mérlege 35 győzelem, 25 döntetlen és 37 vereség volt. A rendkívül sikeres 2019/20-as szezonban a Mezőkövesd az élvonalban negyedik lett, a Magyar Kupában pedig ezüstérmet szerzett.

Ezt követően, tavaly júniusban a Vasas FC élére nevezték ki a trénert, akit múlt kedden menesztettek Angyalföldről. Mezőkövesden jövő év június 30-ig szól a szerződése.

"Nagyon szép három évet töltöttünk itt a kollégákkal, pozitív emlékeket őrzök erről az időszakról. Talán annak a hároméves periódusnak az eredményei is hozzájárultak ahhoz, hogy most újra itt lehetek. Természetesen azért fogok, illetve fogunk dolgozni, hogy a csapat minél eredményesebben szerepeljen a folytatásban" - emelte ki Kuttor Attila.

Elődjét, Supka Attilát múlt kedden menesztették. A Mezőkövesd a 8. fordulót követően az utolsó előtti, 11. helyen áll öt ponttal.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×