eur:
395.15
usd:
371
bux:
65118.41
2024. április 19. péntek Emma
A magyar válogatott tagja, Ádám Martin a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 13-án. A játékosok megtekintették a pályát a Nemzetek Ligája 4. fordulójának másnap esti, Anglia-Magyarország labdarúgó-mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Újabb gólt szerzett Ádám Martin Dél-Koreában

Csapata így is kikapott otthon, de hétpontos előnnyel vezet a bajnokságban.

Ádám Martin újabb gólt szerzett az Ulszan Hyundai színeiben a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban.

A magyar válogatott támadó a Pohang Steelers elleni, hazai mérkőzésen büntetőből volt eredményes a 37. percben. A 31. fordulóban rendezett vasárnapi összecsapást a vendégcsapat nyerte 2-1-re.

Az OTP Bank Liga előző idényének gólkirálya hetedik dél-koreai bajnoki fellépésén az ötödik gólját szerezte új csapatában, amely hétpontos előnnyel vezeti a tabellát.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×