eur:
393.7
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
BRIGHTON, ENGLAND - SEPTEMBER 04: Head Coach Graham Potter of Brighton & Hove Albion during the Premier League match between Brighton & Hove Albion and Leicester City at American Express Community Stadium on September 04, 2022 in Brighton, England. (Photo by Robin Jones/Getty Images)
Nyitókép: Robin Jones/Getty Images

Már meg is állapodtak a Chelsea új edzőjével

Graham Potter lett az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea vezetőedzője.

A londoni klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy ötéves szerződést kötött a 47 esztendős trénerrel, aki az ugyancsak a Premier League-ben érdekelt Brightontól érkezik.

A szakember 2019 óta volt a Sirályok vezetőedzője, az együttes jelenleg két hellyel és három ponttal megelőzve a Chelsea-t a negyedik a Premier League-ben. A Stoke City és a West Bromwich Albion egykori játékosa korábban hét évig a svéd Östersunds FK gárdáját irányította, majd 2018/19-ben a Swansea City trénere volt.

Sajtóhírek szerint a Chelsea-nek 23 millió euró körüli összeget kellett fizetnie a Brightonnak új edzőjéért cserébe.

A fővárosi egyesület szerdán némi meglepetésre menesztette a 2024-ig szerződéssel rendelkező Tuchelt, akinek Lőw Zsolt volt a másodedzője. Egybehangzó sajtóinformációk szerint a válást az idézhette elő, hogy a német szakembernek feszült volt a viszonya az új klubvezetéssel és néhány játékosával.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×