eur:
379.06
usd:
348.65
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Erik Ten Hag, az Ajax vezetőedzője csapatának a Tottenham Hotspur ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott első mérkőzése előtt Londonban 2019. április 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Megvan a megállapodás, százmillió eurós üzletet köt a Manchester United

Holland és angol források, valamint az átigazolási ügyekben nagyon jól informált olasz újságíró, Fabrizio Romano mind-mind egyetértenek abban, hogy megszületett a megállapodás: hétfőn 100 000 euróért vesz csatárt a Manchester United.

Az angol klub végül megadta az Ajax brazil csatárjáért, Anthonyért, amit a holland klub kért, megszületett a megállapodás, hétfőn hivatalosan be is jelentik. A holland ligában szereplő játékosért még nem fizettek ekkora összeget.

A Manchester United a nyáron két játékosért, Lisandro Martínezért és Anthonyért 170 millió eurót fizetett az Ajaxnak. A nyári összköltés megközelíti majd a 240 millió eurót, ebben benne van Casemiro megvétele is.

A holland klub, ha aláírják Anthony szerződését a felek, az idei átigazolási időszakban 220 millió euróért adott el játékost.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×