eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A portugál Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Portugália - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 23-án. Portugália - Franciaország 2-2.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Cristiano Ronaldo elképesztő összegre mondott nemet

Amerikai hírforrások szerint Cristiano Ronaldo visszautasította egy meg nem nevezett szaúd-arábiai klub több mint fényűző ajánlatát.

Az ESPN úgy tudja, hogy egy szaúdi klub két évre 250 millió eurót fizetett volna a portugál világklasszisnak, aki ezzel, 38. évében járva, újra a világ legjobban kereső futballistája lett volna.

A Manchester United is kapott volna 35 millió eurót – azaz minden érdekelt nagyon jól járt volna anyagilag.

Ám túl sok a „volna”, miután Ronaldo visszautasította az ajánlatot. Így aztán továbbra sem tudni, hol játszik majd az új idényben. Korábban a Bayern München, majd a Chelsea is jelezte, nem kívánja szerződtetni az elmúlt tizenöt év legsikeresebb európai futballistáját.

Noha Ronaldo jelezte a Manchester United vezetőinek, hogy szívesen távozna, lehet, hogy maradni fog. Annak ellenére is, hogy nem utazott el csapattársaival a Manchester United thaiföldi és ausztráliai túrájára.

A Manchester United új menedzsere, Erik ten Hag közölte, hogy számít a portugálra a következő idényben.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×