eur:
394.07
usd:
365.23
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 03: Zhou Guanyu of China driving the (24) Alfa Romeo F1 C42 Ferrari makes contact  and crashes with George Russell of Great Britain driving the (63) Mercedes AMG Petronas F1 Team W13 at the start of the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 03, 2022 in Northampton, England. (Photo by Joe Portlock - Formula 1/Formula 1 via Getty Images)
Nyitókép: Joe Portlock - Formula 1/Formula 1/Getty Images

Silverstone: félbeszakadt a futam egyből a rajt után egy hatalmas baleset miatt

Csou Kuan-jü, az Alfa Romeo kínai versenyzője bukott nagyot.

Közvetlenül a rajt után hatalmas baleset történt a Forma-1-es Brit Nagydíjon, a versenyt pedig emiatt piros zászlóval félbeszakították.

A televíziós közvetítésben nem ismételték meg a startnál történt esetet, de Csou Kuan-jü, az Alfa Romeo kínai versenyzője hatalmasat bukott, versenyautója fejjel lefelé repült ki a bukótérbe az első kanyarban.

A viadalt azonnal félbeszakították, több mint tíz perccel később a Sky Sports az Alfa Romeo istállóra hivatkozva azt írta, a pilóta jól van, de hordágyon vitték el a baleset helyszínéről.

A rajt után a világbajnoki címvédő Max Verstappen állt az élre, míg a pole pozícióból startoló Carlos Sainz Jr. (Ferrari) második, a hétszeres vb-győztes Lewis Hamilton (Mercedes) harmadik volt.

Frissítés:

Csaknem egyórás kényszerszünet után újra elrajtolt a mezőny.

A startnál Csou Kuan-jü, az Alfa Romeo kínai versenyzője hatalmasat bukott, versenyautója többszáz méteren keresztül csúszott fejjel lefelé az első kanyar bukóterébe, majd átesett a gumifalon is, és a nézőket védő fémkerítésnek csapódott.

Nagyjából 15-20 perc után kiderült, hogy Csou jól van, nem veszítette el az eszméletét, és nincs komolyabb sérülése.

A Brit Nagydíj 17 óra előtt néhány perccel újra elstartolt, a versenyzők az eredeti sorrend szerint állnak fel a rajtrácsra.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×