eur:
395.37
usd:
366.45
bux:
65564.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa bemelegít a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának második fordulójában játszott Manchester United - Villarreal mérkőzés előtt a manchesteri Old Trafford Stadionban 2021. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

Jövőjére is utalt Cristiano Ronaldo

Újabb gólt szerzett a portugál sztár.

A közösségi médiában mondott köszönetet az angol labdarúgó-bajnokságban hatodik helyen álló Manchester United szurkolóinak Cristiano Ronaldo, a csapat ötszörös aranylabdás portugál támadója, aki arra is utalt, hogy nem igazol el a klubtól.

"Ismét nagyszerű támogatást kaptunk a lelátókról. Köszönöm a hihetetlen drukkereinknek, akik egy nehéz szezont vészeltek át velünk és soha nem hagytak cserben minket" - írta az Instagram-oldalán Ronaldo a Brentford hétfő esti 3-0-s legyőzése után. A 37 éves játékos az MU második gólját szerezve, büntetőből volt eredményes a találkozón. A Unitednek ez volt az utolsó hazai bajnoki meccse az idényben, a hátralévő két fordulóban a Brighton, valamint a Crystal Palace vendége lesz.

A Mirror című angol bulvárlap korábban cikket közölt arról, hogy Ronaldo a nyár folyamán elhagyhatja Manchestert. A portugál sztár Instagram-bejegyzéséből viszont úgy tűnik, ő nem gondol a távozásra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

"A célunk változatlanul az, hogy napról napra jobbak legyünk, mert csak így érhetjük el azt, amit mindannyian szeretnénk: dicsőséget a Manchester Unitednek" - írta a támadó.

Az már biztos, hogy a manchesteri együttes ezt az idényt trófea nélkül zárja, és nagy valószínűséggel a Bajnokok Ligája-szereplést érő helyekre sem ér oda a Premier League-ben.

Az ideiglenesen megbízott Ralf Rangnick helyét a holland Erik ten Hag veszi át a vezetőedzői poszton, Rangnick viszont tanácsadó marad, miközben júliustól már az osztrák válogatott szövetségi kapitánya is lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×