eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Liverpools Roberto Firmino scores his sides third goal during the UEFA Champions League quarter final, second leg match at Anfield, Liverpool. Picture date: Wednesday April 13, 2022. (Photo by Peter Byrne/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Peter Byrne/PA Images via Getty Images

Két angol követte a BL-elődöntőbe a két spanyolt

Két angol került a két spanyol, a Real Madrid és a Villarreal mellé a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A Liverpool 6-4-es összesítéssel ejtette ki a Benficát, a Manchester City 1-0-val az Atléticót.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY. Az összeállítások. Atlético: Oblak - Szavics, Felipe, Reinildo – M. Llorente, Renan Lodi - Kondogbia, Koke, Lemar - Griezmann, Joao Felix. Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Joao Cancelo - Rodrigo, De Bruyne, Gündogan - Mahrez, Foden, Bernardo Silva.

LIVERPOOL–BENFICA. Az összeállítások. Liverpool: Alisson - Gomez, Konaté, Matip, Cimikasz - Milner, N. Keita, J. Henderson - Diogo Jota, Roberto Firmino, Luis Diaz. Benfica: Vlahodimosz - Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo - Weigl, Taarabt, Everton, Goncalo Ramos, Diogo Goncalves - Darwin. Jól látható, hogy Klopp nem érzi veszélyben a továbbjutást az első mérkőzés 3-1-es sikere után, szűk számítás szerint is hat kulcsjátékosát pihenteti.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Aktív(abb) az Atlético, főleg, ha a nyolc nappal ezelőtti önmagához hasonlítjuk. Helyzetet még nem tudott kialakítani.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Phil Foden fejsérülést szenvedett, ápolták, de nincs gond, játszik tovább.

LIVERPOOL–BENFICA 0-0: Jota elől a legaktívabb liverpooli, de egyelőre ő is messze jár a góltól.

LIVERPOOL–BENFICA 1-0: A 21. percben a görög balhátvéd, Cimikasz beadása után Konaté két védő között a kapuba fejelt. Összesítésben már 4-1.

Liverpool, 2022. április 13.
Ibrahima Konate, a Liverpool játékosa (b5) gólt szerez a Benfica ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén Liverpoolban 2022. április 13-án.
MTI/EPA/Peter Powell
Konaté gólja (Fotó: MTI/EPA/Peter Powell)

LIVERPOOL–BENFICA 1-0: Majdnem kiegyenlített a Benfica az Anfielden, apró szépséghiba, hogy Núnez lesről indult.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Óriási tűzijáték alakult ki a spanyol kapu előtt, önfeláldozóan vetődtek a védők a labda útjába, Gündogan pedig a jobb kapufát találta telibe.

LIVERPOOL–BENFICA 1-0: Luis Diaz szép egyéni játék után eltévesztette a felső sarkot.

LIVERPOOL–BENFICA 1-1: A leshatárról induló Goncalo Ramos révén egyenlítettek a portugálok. Megnézték a gólt a VAR-szobában, de rábólintottak. Összesítésben 4-2 a Liverpoolnak.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Gól még nincsen, de vitathatatlanul uralja a játékot az első mérkőzést 1-0-ra megnyerő City.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Vége az első félidőnek, az Atlético szinte meg sem próbálta ledolgozni a hátrányt.

LIVERPOOL–BENFICA 1-1: Letelt az első 45 (+3) perc.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Ebben a szakaszban többet birtokolja a labdát az Atlético, mint korábban, helyzet nélkül.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Joao Félix letett labdáját Griezmann alig lőtte a jobb kapufa mellé.

LIVERPOOL–BENFICA 2-1: Ismét előnyben az angolok, összesítésben 5-2-re vezetnek. Roberto Firmino talált a kapuba.

LIVERPOOL–BENFICA 3-1. Minden eldőlt. Miután Klopp hármat is cserélt, Roberto Firmino növelte az előnyt. Összesítésben 6-2. (Nyitóképünkön.)

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Cserélt mind a két csapat, három friss erő is az Atléticóban, de kezd nagyon fogyni az idő.

LIVERPOOL–BENFICA 3-2. Az ukrán Jaremcsuk bevette a Liverpool kapuját. A partjelző lest jelzett, de a VAR-szoba szerint szabályos volt a gól. Összesítésben 6-3.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Luis Suárez is a pályán.

LIVERPOOL–BENFICA 3-3 Núnez csak meglőtte a maga gólját, kiegyenlített. Az összesítésben már „csak” két gól a Vörösök előnye.

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 13:  Darwin Nunez of Benfica scores their 3rd goal during the UEFA Champions League Quarter Final Leg Two match between Liverpool FC and SL Benfica at Anfield on April 13, 2022 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Darwin Nunez gólja (Fotó: Marc Atkins/Getty Images)

LIVERPOOL–BENFICA 3-3 Alisson bravúrja kellett, hogy ne vezessenek a portugálok. Klopp már nagyon szeretné, ha vége lenne.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Cunha szinte ziccerből lőtt, Stones blokkolt.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Öt perce áll a játék, Felipe szabálytalansága után összeverekedtek a felek. A védő piros lapot kapott. Kilenc perc a hosszabbítás.

LIVERPOOL–BENFICA 3-3. Még két lesgól jutott a végére, egy itt, egy ott, de vége a mérkőzésnek, 6:4-es összesítéssel továbbjutott a Liverpool és a Villarreallal játszik a döntőbe jutásért.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. A 102. percben Éderson vetődve védte Correa lapos lövését. Letelt minden hosszabbítás, vége a mérkőzésnek, 1-0-s összesítéssel a Manchester Cyty ment tovább és játszik majd a Real Madriddal.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×