eur:
379.1
usd:
348.81
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: youtube

Köpködés, ordibálás - Emberhez méltatlan jelenetekkel zárult a BL-este

Kamera vett fel mindent, lehetnek következmények.

Mint az Infostart közvetítéséből is kiderült, az Atlético Madrid hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a manchester Cityvel, így az angol csapat jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

A mérkőzés nem is az eseményei miatt marad emlékezetes, a lefújás előtti pillanatokban ugyanis elszabadultak az indulatok, lökdösődés alakult ki, a játékvezető elővette a színes kártyákat és néhány játékosnak felmutatott egyet-egyet, Felipe kapott pirosat, majd lefújta az összecsapást.

A játékosok a pályáról kifezető folyosón aztán tovább folytatták a hepciáskodást, köpködték egymást, ordibálás is volt, Vrsaljko köpködéséről a City-játékosok "kárára" felvétel is maradt.

Címlapról ajánljuk
Bármilyen kormány alakul Hollandiában, nagy fordulat jöhet a bevándorláspolitikában

Bármilyen kormány alakul Hollandiában, nagy fordulat jöhet a bevándorláspolitikában

Bár Geert Wilders és a bevándorlásellenes Szabadságpárt (PVV) nyerte az előre hozott holland parlamenti választásokat, a súlyos ellentétek miatt nehéz lesz kormányt alakítania – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Sayfo Omar szerint akkora a társadalmi nyomás, hogy bármilyen koalíció is jön létre, valószínűleg rákényszerül arra, hogy szigorításokat vezessen be a bevándorláspolitikát illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×