eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Novak Djokovic szerb teniszező látogatást tesz a szerb pavilonban, a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztott dubaji világkiállításon 2022. február 17-én. A 2022. március 31-ig látogatható expo az első világkiállítás, amelyet a Közel-Keleten rendeznek meg.
Nyitókép: MTI/AP/Ebrahim Noroozi

Djokovic neve feltűnt az Indian Wells-i torna sorsolásában

Ez azonban még nem azt jelenti, hogy a jelenleg világranglista második helyezett szerb sportoló biztosan pályára is léphet ott.

Az oltatlan teniszező elé akadályt gördíthet, hogy azok, akik nem állampolgárként akarnak belépni az Egyesült Államok területére, teljes körűen oltottnak kell, hogy bizonyuljanak, írja a CNN

"Novak Djokovic szerepel a verseny nevezési listáján, ezért a mai napon a sorsoláson is szerepel. Kapcsolatban állunk csapatával, azonban még nem dőlt el, hogy részt vesz-e a versenyen, mivel nem kapta még meg a CDC engedélyét a beutazáshoz. Amint többet tudunk meg, friss információkkal fogunk szolgálni" - áll a torna keddi közleményében.

A teniszező néhány hete azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy kész kihagyni egyes tornákat, közte a Roland Garrost és Wimbledont is, ha nem engedik, hogy oltás nélkül lépjen pályára.

Januárban az Australian Opent azért kellett kihagynia, mert nincsen beoltva.

Ezt megelőzően Rafael Nadallal és Roger Federerrel holtversenyben egyaránt 20 Grand Slam tornagyőzelemmel rendelkezett: Ausztráliában Nadal megszerezte a 21. győzelmét, új rekordot beállítva a férfi teniszezők között. Djokovic idén eddig csak egy dubaji tornán játszott, ahol a negyeddöntőig jutott. Az orosz Jiri Vesely a világranglista 123. helyezettjeként bizonyult a meccsen jobbnak nála, ennek hatására elvesztette világranglista vezető pozícióját egy másik orosz, Daniil Medvegyev javára.

Ha indulhat Indian Wellsben, amelyet nem hivatalosan a sportág ötödik Grand Slam-versenyeként emlegetnek, Djokovic az első körben szabadkártyát kapna, és a második fordulóban lépne pályára, ahol David Goffin vagy Jordan Thompson ellen játszana.

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszanak a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael szombaton az iráni támadás veszélye miatt lemondta a peszáchi ünnepre tervezett iskolai kirándulásokat és ifjúsági programokat, valamint teljes készültségbe helyezte a fegyveres erőket, több tucat harci repülőgépet állítva hadrendbe - jelentette be Daniel Hagari ellentengernagy a Reuters tudósítása szerint. Eközben Joe Biden amerikai elnök szombaton délután megszakította delaware-i hétvégi programját, hogy Washingtonban konzultáljon nemzetbiztonsági csapatával a Közel-Keleten zajló eseményekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×