eur:
392.51
usd:
365.8
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Tomori Zsuzsanna (j), valamint a horvát Paula Posavec (b) és Katarina Jezic a női kézilabda Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Horvátország mérkőzésen a dániai Koldingban 2020. december 4-én.
Nyitókép: Tomori Zsuzsanna (j) a női kézilabda Európa-bajnokságon játszott Magyarország - Horvátország mérkőzésen a dániai Koldingban 2020. december 4-én. MTI/Ritzau/EPA/Bo Amstrup

Tomori Zsuzsanna sajnálja, hogy kimaradt a keretből

Az internetről tudta meg a döntést az átlövő.

Tomori Zsuzsanna sajnálja, hogy kimaradt a márciusi, Spanyolország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar női kézilabda-válogatott keretéből, ám elfogadja Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány döntését.

A norvég Vipers Kristiansandban szereplő átlövő a decemberi világbajnokságot saját kérése nem játszott, ám jelezte, hogy nem a válogatottságot mondta le.

„Nem volt köztünk ezzel kapcsolatban semmilyen beszélgetés, én is az interneten láttam a listát. Sajnálom, hogy nem kaptam meghívót, én a vb-t mondtam le és nem a teljes válogatottságot, de elfogadom a kapitány döntését” – mondta az M1-nek.

Beszélt arról is, hogy hamarosan eldől, hol jétszik majd a következő szezonban, de ő jól érzi magát Norvégiában, és szívesen maradna a Vipersben. A norvég együttes szombaton a Győrt látja vendégül a BL-ben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×