eur:
393.35
usd:
367.48
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Újonctól kapott óriási zakót a Bayern München - eredmények

Sallai Roland csapata, az SC Freiburg hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Szalai Ádámot foglalkoztató Mainz együttesével a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján.

A magyar válogatott játékosok közül Sallai kezdőként lépett pályára, a 63. percben cserélték le, míg a nemzeti csapat kapitánya a 86. percben állt be.

A Mainz vendégként továbbra is rendkívül gyengén szerepelt, ezt megelőzően sorozatban öt bajnokját veszítette el idegeneben, ahol október óta nyeretlen.

A forduló és a talán az egész szezon legnagyobb szenzációját szolgáltatta az újonc Bochum, amely otthon 4-2-re legyőzte a címvédő és listavezető Bayern Münchent. A hazaiak a félidőben már 4-1-re vezettek - a végül duplázó Robert Lewandowski hiába szerzett előnyt a vendégeknek a 9. percben -, a müncheni alakulat ezt megelőzően legutóbb 1975-ben kapott egy játékrész alatt négy gólt a Bundesligában.

A Bayer Leverkusen 4-2-re nyert a vendég Stuttgart ellen. A Leverkusen idén egyelőre a Bundesliga legjobbja, 2022-ben egy döntetlen mellett sorozatban a negyedik sikerét aratta, ezzel szemben a Stuttgart legutóbbi hét fellépésén hatszor vereséget szenvedett. A gyógyszergyáriak legutóbbi három bajnokijukon összesen 14 gólt szereztek.

Bundesliga, 22. forduló

SC Freiburg-FSV Mainz 05 1-1 (0-1)

VfL Bochum-Bayern München 4-2 (4-1)

Eintracht Frankfurt-Vfl Wolfsburg 0-2 (0-1)

Greuther Fürth-Hertha BSC 2-1 (1-0)

Borussia Mönchengladbach-FC Augsburg 3-2 (1-0)

Bayer Leverkusen-VfB Stuttgart 4-2 (1-0)

pénteken játszották:

RB Leipzig-1. FC Köln 3-1 (1-0)

vasárnap játsszák:

Union Berlin-Borussia Dortmund 15.30

TSG Hoffenheim-Arminia Bielefeld 17.30

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×