eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Sportrádió kezdi meg sugárzását január közepén

Tulajdonosa a Nemzeti Sport főszerkesztője, a sportlap weboldalán és a középhullámon is hallható.

Budapesten és környékén a 105,9 MHz-es frekvencián, valamint az nso.hu-n megkezdi sugárzását a Sportrádió - olvasható a Nemzeti Sport online felületén. A szlogen: A győztesek hangja.

A rádió a játék, az egészséges életmód, a siker, a küzdelem, a fair play, a hazaszeretet és az összetartozás jegyében minden "sportos" témát érint majd.

Az adóhoz népszerű műsorvezetők és korábbi élsportolók is csatlakoznak munkatársként, a híreken, eredményeken és helyszíni tudósításokon túl így rendszeres vendég lesz a rádióban a magyar sport számos ismert bajnoka, háttér- és magazinműsorokban igyekeznek kitárgyalni mindent.

A stáb tagjai mások mellett: Szujó Zoltán, Szegő Tibor, Harsányi Levente, Risztov Éva, Csisztu Zsuzsa, Török László és Lantos Gábor. A főszerkesztő Vobeczky Zoltán lesz. A

Reggel színes, a humor és a sport vonalán mozgó műsorral kezdik a napot, délelőtt zenei maraton hallható, délutántól késő estig pedig sok-sok aktuális sporttéma érkezik.

A Sportrádió tulajdonosa Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Az abortuszhoz való jog évtizedek óta az egyik legtöbb érzelmet és vitát kiváltó téma az amerikai politikában. A konzervatív aktivisták és politikusok ’70-es évek óta zajló abortuszellenes erőfeszítései a Legfelsőbb Bíróság 2022-es döntésében csúcsosodtak ki, amikor a testület lényegében visszadobta az államoknak az abortusz szabályozását. Azóta viszont a terhességmegszakításhoz való jog biztosítása a demokraták egyik nyerő ügye lett: több győzelmet is köszönhetnek a republikánus vezetésű államok tervezett vagy már érvényben lévő szigorításainak. Joe Bidenék pedig abban bíznak, hogy ősszel az abortuszjog körüli vita ismét a Fehér Házba repítheti őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×