eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Pátkai Máté a Wales - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés végén a cardiffi városi stadionban 2019. november 19-én. Wales 2-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Köpés a rangadón: nem hagyják annyiban

A Haladás az MLSZ-hez fordult Pátkai Máté tette miatt.

Feszült hangulatú volt a Vasas és a Haladás rangadója vasárnap az NB II-ben. Hárman is piros lapot kaptak, ám nem volt közöttük Pátkai Máté, aki lerántotta a szombathelyiek 18 éves játékosát, Horváth Rajmundot, majd szándékosan a földön fekvő játékos irányába köpött. Az eset – amely a videofelvételen is látszik – miatt Séllei Árpád, a Haladás ügyvezetője a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságához fordult, elküldve az esetről készült felvételt.

„Egyelőre annyit tudtunk tenni, hogy a videó elküldésével kértük az MLSZ-t, vizsgálják meg az ügyet, mert nem hiszem, hogy normális dolog, ha valaki előbb két kézzel leránt valakit, majd szándékosan leköpi   – mondta a Nemzeti Sportnak Séllei Árpád. – Ezt valaki büntetlenül megteheti? Maradjunk annyiban, ez nem elfogadható, de az sem, ahogy a hazai játékosok a kiállítás után viselkedtek velünk. Fiatal csapatunk van, tele utánpótlás-válogatottakkal, így például Horváth Rajmund, Tóth Milán, Mocsi Attila, Kállai Kevin, Tóth-Gábor Kristóf, Pataki Márk vagy Szijjártó Ármin. Nekik nem feltétlenül ilyen viselkedést kellene látniuk például a huszonháromszoros válogatottól, akinek a neve mellett 335 NB I-es meccs áll. Mert rendben, a tét óriási volt, győzelmükkel megelőztek minket a tabellán, de van egy határ, amit nem szabad átlépni.”

A Vasas nem kívánt reagálni az elhangzottakra.

A meccset az angyalföldiek nyerték 1–0-ra, éppen Pátkai góljával.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×