eur:
394.03
usd:
368.31
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Második csoportmeccsét is megnyerte az OSC

Varga Dániel együttese szerdán a szerb Crvena zvezda vendégeként diadalmaskodott 11-8-ra a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportszakaszában.

Második mérkőzését is megnyerte az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportszakaszában: Varga Dániel együttese szerdán a szerb Crvena zvezda vendégeként diadalmaskodott 11-8-ra.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló, B csoport:

Crvena zvezda (szerb)-OSC Újbuda 8-11 (0-2, 3-3, 1-3, 4-3)
a magyar csapat gólszerzői: Hárai 3, Manhercz, Tóth M. 2-2, Sziládi, Bundschuh, Burián, Vigvári Vi. 1-1

Az OSC a szerdai ellenfeléhez hasonlóan a selejtezőből jutott a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára, az utolsó körben azt a Szolnokot búcsúztatta, amellyel szemben az előző idény végén elbukta az Eurokupa, illetve az ob I fináléját.

Varga Dániel együttese - amely a nyitókörben 14-8-ra győzte le a román Steaua Bucuresti csapatát - a negyedik negyedre fordulva magabiztos játékkal gyakorlatilag eldöntötte a szerdai összecsapást.

Ebben a csoportban még a címvédő olasz Pro Recco, két német csapat, a Waspo Hannover és a Spandau Berlin, a horvát Jug Dubrovnik és a francia CN Marseille szerepel.

Az OSC a harmadik fordulóban a Waspo Hannover otthonában vendégeskedik.

A két nyolccsapatos csoportból az első négy helyezett jut a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe, ugyanakkor a házigazda, a Ferencvárossal azonos csoportban szereplő Novi Beograd helye garantált a végjátékban.

Kedden játszották, A csoport:

Radnicki Kragujevac (szerb) - FTC-Telekom Waterpolo 11-11

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×