eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Gyilkossági kísérlettel vádolnak egy bírót fejberúgó labdarúgót

A játékvezető a földön feküdt, amikor egy brazil labdarúgó megrúgta.

Gyilkossági kísérlettel vádolják William Ribeirót, a brazil alacsonyabb osztályban szereplő SC Sao Paulo labdarúgóját, aki csapata hétfői bajnoki mérkőzésén fejbe rúgta a földön fekvő játékvezetőt.

Ribeiro egy ellene befújt szabadrúgás miatt haragudott meg Rodrigo Crivellaróra, akit meglökött, majd miután a játékvezető a földre került, fejbe rúgta. A Guarani elleni találkozó az eset után, a második félidő 14. percében félbeszakadt. A vétkest a rendőrök azonnal elvezették, a rúgástól elájult Crivellarót pedig mentővel szállították kórházba, ahonnan azóta már kiengedték. A találkozót kedden folytatták, a Guarani 1-0-ra nyert.

Az ügyben eljáró hivatalos személy az UOL brazil portálnak azt mondta: gyilkossági kísérlettel vádolja meg a játékost, mert nézete szerint a fejre irányuló rúgással felvállalta annak kockázatát, hogy azzal halálos sérülést okoz a másik félnek.

A 113 éves SC Sao Paulo a klubtörténet egyik legszomorúbb pillanatának nevezte a brutális tettet, a vétkest azonnal elbocsájtotta,

és jelezte: megnézi, hogy milyen további lépéseket tehet még az ügyben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×