eur:
393.42
usd:
367.65
bux:
66328.13
2024. április 24. szerda György

Ronaldo édesanyja: Fiam, mielőtt meghalok, látni akarlak a Sportingban

Dolores Aveiro, Cristiano Ronaldo édesanyja a korábbiakban általában kerülte a nyilvánosságot, de az utóbbi időben megnyílt, s több történetet is megosztott világhírű fiáról és a családjáról. A Marca szemezgetett belőlük.

Felidézte például azt a 2017-es esetet, amikor az unokája, az ifjabb Cristiano, az Aranylabda díjátadóján találkozott Lionel Messivel.

„Én voltam vele, mondtam, neki, nézd, ő Messi.” Mire azt válaszolta: „Ő nem lehet Messi, mert nagyon alacsony”.

Majd folytatta: „Aztán a fiam biztatta, hogy integessen neki. Messi nagyon jó ember. Az unokám egyébként már magasabb nála.”

Annak ellenére, hogy Cristiano Ronaldo augusztus utolsó napjaiban a Manchester Unitedhez igazolt, az édesanyja továbbra is reméli, hogy fia a visszavonulása előtt visszatér még a Sporting CP-hez, amelyben bemutatkozott a portugál élvonalban.

„Mondtam neki, fiam, mielőtt meghalok, látni akarlak a Sportingban.”

Cristiano 11 éves korában elhagyta madeirai otthonát és Lisszabonba költözött, a Sporting játékosa lett. Édesanyja nem is tudja elképzelni, hogy más utat is bejárhatott volna.

„A futball nélkül senki sem volt. Talán építő lett volna. De akkor soha nem lett volna a világ legjobbja” – mondta az édesanya, aki felidézett egy 2003-as történetet is.

„A Manchester United elleni mérkőzés végén a fiam azt mondta nekem: A Manchester United érdeklődik irántam. Mire én azt mondtam: Ilyen fiatalon oda akarsz menni? Erre azt felelte: Anya, ne nyesd le a szárnyamat”.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×