eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Hahn János a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. május 18-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Távozik a magyar gólkirály

Dunaszerdahelyen folytatja pályafutását Hahn János.

A Pakstól távozó, kétszeres válogatott labdarúgó a szlovák élvonalban szereplő egyesület honlapjának pénteki beszámolója szerint kettő plusz egyéves szerződést írt alá.

"Nagyon boldog és izgatott vagyok, alig várom, hogy csatlakozhassak a klubhoz. Schäfer Andrással sokat beszélgettem a klubról, tudom milyen csodálatos szurkolótáborral rendelkezik. A bajnoki címért szeretnék küzdeni a DAC-cal, a csapategység és a keret alkalmas arra, hogy odaérjünk" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának Hahn, aki a válogatott Albánia és Andorra elleni világbajnoki selejtezőit követően utazik új csapatához.

A 26 éves Hahn az előző szezonban 22 találatot jegyzett az élvonalban, ezzel a teljesítménnyel pedig megszerezte a gólkirályi címet. Ez egyúttal abszolút rekord a 12 csapatos NB I történetében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×