eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Gareth Southgate angol szövetségi kapitány ünnepel a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának első fordulójában játszott Anglia-Horvátország mérkőzés végén a londoni Wembley Stadionban 2021. június 13-án. Az angol válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/AP/Getty/Pool/Laurence Griffiths

Magyar–angol: az Eb-döntős szövetségi kapitánya elmondta, milyen mérkőzésre számít

Gareth Southgate szerint nehéz gólt szerezni a magyarok ellen, ezért kemény mérkőzésre számít a jövő csütörtöki világbajnoki selejtezőn.

"A nyár folyamán a magyarok meccseit alaposan kielemeztük – nyilatkozta a magyar szövetség honlapjának az Európa-bajnoki ezüstérmes angolok szakvezetője. – Tudjuk, hogy hihetetlen hangulat volt a stadionban és hogy Európa legjobb csapatai közül háromnak is roppant nehéz mérkőzése volt ellenük. Különösen Budapesten, ahol borzasztó motivált volt a csapatuk, kitűnően játszottak, komoly gondokat okoztak az ellenfeleiknek és nagyon nehéz gólt lőni a magyar csapatnak. Még amikor vereséget szenvedtek Portugália ellen, akkor is nagyon későn tudtak csak betalálni a portugálok."

Az angolok a budapesti Puskás Arénában sorra kerülő mérkőzés után szeptember 5-én Andorrát látják vendégül a Wembley Stadionban, majd szeptember 8-án Lengyelországban lépnek pályára. A magyarok szeptember 5-én Elbasanban Albánia vendégei lesznek, míg 8-án Andorrát fogadják.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×