eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub eddigi csillaga sír a csapat otthonában, a barcelonai Camp Nou Stadionban tartott sajtóértekezletének kezdetén, 2021. augusztus 8-án. A klubvezetés az előző napokban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás Messi szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Egymillió dollárt érhetnek Messi könnyei

Árverésre bocsátják azt a szalvétát, amellyel Lionel Messi felitatta könnyeit a barcelonai búcsú-sajtótájékoztatóján.

Az argentin Mercado Libre piaci portál híre szerint a katalánoktól a Paris Saint-Germainhez igazolt labdarúgó "sírásos emlékének" egymillió dollár az aukciós kikiáltási ára.

A hatszoros aranylabdás futballista múlt vasárnap köszönt el a csapattól, amelyet 21 éven át szolgált, és bár kész volt az új megállapodás aláírására is, a szigorú spanyol pénzügyi szabályok miatt végül elmaradt a szerződéshosszabbítás, és Messi új együttest volt kénytelen keresni magának.

A csatár, mielőtt a francia fővárosban kötött volna ki, sajtótájékoztatón köszönt el a Barcelonától, de nem tudta visszatartani könnyeit, amelyeket az immár "milliós" szalvétával törölt fel.

Közben másolatok is megjelentek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Milonga Customs (@milongacustoms) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×