eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub volt játékosa párizsi szállodájából integet 2021. augusztus 10-én. Messi a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklubbal ír alá szerződést.  A 34 éves Lionel Messi 21 év után hagyta el az FC Barcelonát, miután a barcelonai klubvezetés korábban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás játékos szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Mámoros érzés kerítette hatalmába a PSG szupersztárjait Messi érkezésével - ezeket írják

Lionel Messi érkezése – túlzás nélkül megállapítható – eufóriát váltott ki az új csapattársaknál. Egyikük még "ronaldózott" is egyet.

Sergio Ramos, a Real Madrid korábbi csapatkapitánya még az aláírás előtt kijelentette: „Szeretném, hogy Lionel Messi a PSG-hez igazoljon. Szeretem, ha a legjobbak vesznek körül, Messi pedig a legjobb.”

Majd miután az argentin csillag egyelőre még szállodában lakik a családjával, felajánlotta nekik, lakjanak nála, a napokban kapott párizsi lakásában.

Gianluigi „Gigio” Donnarumma, az Európa-bajnok válogatott olasz válogatott ugyancsak a nyáron a PSG-hez igazolt kapusa azt mondta az olasz Sky Sportnak:

„Messi a világ legjobb játékosa, megtiszteltetés vele együtt játszani.”

Marco Verratti, egy másik olasz – akit egyébként Messi a világ egyik legjobb középpályásának nevezett – ugyancsak bókolt:

„Messi a legjobb futballista, akit valaha láttam játszani.

Volt alkalmam nagyszerű futballisták, mint Cristiano Ronaldo, vagy Hazard ellen játszani, de én legjobban Messi játékát, az ő stílusát élvezem. Amikor varázsolni kezd, még akkor is észreveszed, hogy mennyire jó, amikor ellened játszik.”

Kylian Mbappé, a PSG francia világbajnoka nem cifrázta túl a közösségi médiában:

„Üdvözlet Párizsban, Leo”. Majd aláírta egy korona kíséretében: legenda.

Angel Di María, aki több mint tíz éve játszik együtt Messivel az argentin válogatottban, az ESPN-nek nyilatkozott:

„Kimondhatatlanul boldoig vagyok. Minden, amiről álmodtam, megvalósult az utóbbi egy hónapban.

Megnyertük a Copát és egy klubban fogok játszani Leoval. Ez, amire mindig is vágytam.”

"Ha szükséged van valamire, itt vagyok" - ezt pedig már a klub 17 éves szupertehetsége, Ismaël Gharbi mondta az érkező Lionel Messinek az edző, Maurizio Pochettino társaságában.

Videó is van róla.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×