eur:
395.77
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub volt játékosa párizsi szállodájából integet 2021. augusztus 10-én. Messi a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklubbal ír alá szerződést.  A 34 éves Lionel Messi 21 év után hagyta el az FC Barcelonát, miután a barcelonai klubvezetés korábban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás játékos szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Számos játékos párizsi játéka ér véget Lionel Messi érkezésével

A PSG tulajdonosainak sem végtelen a pénztárcája, az argentin fenomén érkezésével igencsak át kellett gondolniuk a pénzügyeket.

A Paris Saint-Germain vélhetően nem akarja megsérteni a szigorú pénzügyi szabályokat, amik miatt már vizsgálódtak náluk korábban – írja a Liner.hu, emlékeztetve, hogy Lionel Messi érkezése pedig igencsak megemeli a párizsi klub költségeit: a francia sajtó szerint évi 40 millió eurót fog keresni a csatár.

A fentiek tükrében a PSG fizetési kiadásai a 300 millió eurót is meg fogják haladni, ami miatt jó eséllyel a „fejükre is koppinthatnak”, tehát mindenképp meg kell válniuk több játékostól.

A Sport.es beszámolója szerint ezen ok miatt Thilo Kehrer, Abdou Diallo, Rafinha, Ander Herrera, Mauro Icardi, Sergio Rico, Alphonse Areola, Layvin Kurzawa, Idrissa Gueye és Pablo Sarabia is elhagyhatja a klubot.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×