eur:
392.88
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
A Paris Saint-Germain labdarúgóklubhoz szerződött Lionel Messi, az FC Barcelonától távozott hatszoros aranylabdás argentin csatár bemutatkozó sajtóértekezletet tart a párizsi Parc des Princes stadionban 2021. augusztus 11-én. A 34 éves csatár szerződése két idényre szól, és további egy évvel meghosszabbítható.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Lionel Messi máris rákapott a magyar sportágra Párizsban

A teqball magyar fejlesztésű sport, a pingpong, a foci és a lábtengó rokona.

Teqballal kezdett Messi az első edzésnapján Párizsban; a hatszoros aranylabdás futballista a magyar innovációval indította franciaországi karrierjét.

A 34 éves argentin csatár első edzésnapjának programjában már szerepelt az állóképességet, a koncentrációt és a technikai tudást is fejlesztő teqballozás. A PSG labdarúgói már több mint 3 éve használják a mindennapi felkészülésükhöz a Teq asztalt. Messi most a csapattársaival, többek között a brazil Neymarral igen komoly labdameneteket játszott a magyar fejlesztésű sporteszközön.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TEQBALL (@teqball) által megosztott bejegyzés

A Borsányi Gábor, Huszár Viktor és Gattyán György által kitalált és fejlesztett teqball 115 nemzeti szövetséggel rendelkező sportággá nőtte ki magát, amelyet hivatalos, éremátadó sportként felvettek a 2023-as Európa Játékokra. A sportág és a sporteszköz ezzel egyre közelebb kerül ahhoz, hogy ott legyen a 2028-as Los Angeles-i Olimpián.

Messinek egyébként nem új a magyar találmány: villájának kertjében egy teljesen egyedi, saját névvel ellátott Teq asztal található. Előszeretettel játszik fiával, amit többször megosztott már a közösségimédia-oldalán követőivel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TEQBALL (@teqball) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×