eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lionel Messi, a Barcelona argentin csatára köszönti a szurkolókat a katalán klub alapítójáról elnevezett Joan Gamper Kupáért vívott FC Barcelona-Arsenal FC mérkőzés kezdete előtt a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Összekacsintottak a lányok, üzent az ellenfél, 48 nehéz óra - információmorzsák Messi jövőjéről

Messi feleségének búcsúposztjára érdekes üdvözlő üzenet érkezett, a Clermont pedig a francia tabella éléről küldött bátor üzenetet. Közben kiderült, gyorsan ítélet születhet az aranylabdás argentin klasszis.

Lionel Messi hosszú évek után elhagyta az FC Barcelonát, de még nem írt alá új klubjában, ami a legnagyobb valószínűség szerint a PSG lesz. Számos jel utal erre, olyannyira, hogy a futballista érkezését hétfőn a repülőtéren felhevült (szurkolói és újságírói) tömeg várta, hiába.

Időközben kiderült, hogy a PSG-vel kötendő szerződést jogi úton megtámadta a Barca, ennek elbírálása idején – ami a Sport szerint sürgős bírói beavatkozással, és ilyenformán 48 órán belül megtörténhet – nem is írhat alá Messi.

Hivatalos bejelentés tehát továbbra sincs, ám néhány újabb árulkodó jel szerint valóban a PSG-be tart a világsztár.

Lionel Messi felesége, Antonela Roccuzzo a hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, búcsúzva Barcelonától. Neymar húga, Rafaella pedig a bejegyzés alatt üdvözölte az argentin klasszis érkezését a klubhoz, ahol testvére is szerepel - írta az Origo. Újabb strigula a PSG mellett.

Mint a Liner írja, a PSG számára hatalmas erősítést jelentene az aranylabdás érkezése, de egyúttal még nagyobb nyomás is helyeződne rájuk, mert Messivel mindent meg kellene nyerniük, kezdve a francia bajnoksággal, amit tavaly elvesztettek. Nos, e bajnokság éléről üzent a Twitteren a Clermont, miszerint Messi gondolkodjon el, mert mindig van idő változtatni a terveken. Az üzenet mellé csatolták a bajnoki tabellát, amit egy forduló után ők vezetnek (holtversenyben).

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×