eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Twitter/La Porteria

Szappanoperába illő izgalmak Messi ügyében

Sajtóhírek szerint egy végső ajánlattal állt elő az FC Barcelona – de van, aki már ennél is újabb információkkal rendelkezik.

Spanyol lapok szerint újra kezdett tárgyalni a hatszoros aranylabdás sztárral az FC Barcelona: a La Portería arról számolt be, hogy a katalán klub új ajánlatott tett Lionel Messinek. A műsorban elhangzottak szerint a Barcelona vezérigazgatója, Ferran Reverter hétfő este felvette a kapcsolatot Messi édesapjával és ügynökével, Jorge Messivel, hogy újabb ajánlatot tegyen neki, és ezzel az utolsó utáni pillanatban megpróbálja meghosszabbítani az argentin szerződését. Úgy hírlik, a felek kedd hajnalban tárgyalóasztalhoz ültek, abban bízva, hogy sikerül egy ajánlat révén maradásra bírni a katalán klub legeredményesebb játékosát.

Mint ismert, az argentin támadó akár a fizetése feléről is lemondana, csak hogy "otthonában" maradhasson – nem tántorítja el, hogy a PSG-nél jóval több pénzt kereshetne és talán a Bajnokok Ligája megnyerésére is nagyobb esélye lenne. Ám a 34 éves argentin labdarúgózsenivel eddig nem tudtak megegyezni, mert a bajnokság szabálya szigorú, a fizetések aránya a klubnál nem lépheti túl a bevételekét. Éppen ebbe kapaszkodnak egyébként a barcelonaiak, mondván, a PSG-nél is fennállhat ez a probléma, és emiatt fellebbezést is nyújtottak be a párizsi fellebbviteli bírósághoz. Az ügyben a hírek szerint hamarosan döntés születhet.

Időközben több cáfolat is érkezett: a Liner azt írta Guillem Balague spanyol futballújságíró tweetjét idézve, hogy a katalán klubnál cáfolták az ajánlattétel hírét. Hasonlóan "kedélyhűtő" értesülések futottak be a spanyol sajtóhoz Messi környezetéből is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×