eur:
392.43
usd:
367.23
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Marca

A mosolygós Lionel Messi ablakot nyitott a szurkolóknak Párizsban

Nincs több találgatás, Lionel Messi valóban Párizsban van, hogy átesve az orvosi vizsgálaton megkezdje párizsi, legalább két éves életszakaszát.

Kedd délután megérkezett Párizsba a Barcelonából távozott, hatszoros aranylabdás Lionel Messi, hogy a helyi PSG csapatához csatlakozzon - a nap folyamán aláírandó szerződése szerint 2+1 évre.

A Marca élő felvételéből kivágott kép az első közvetlen bizonyíték Lionel Messi párizsi kalandjának megkezdésére, noha édesapja és a jólértesült átigazolsi szakértők napok óta kész tényként kezelik az átigazolást, amelyet Lionel Messi maga is "csak egy lehetőségként" említett barcelonai búcsútájékoztatóján.

A lehetőség mostantól valóság, Lionel Messi Párizsban van, évente 40 millió eurót fog keresni, és ha a felek elégedettek, a kettő után jöhet egy harmadik év is, amely leteltekor az argentin zseni 37 éves lesz.

A szurkolók egyébként az integetés után sem távoztak, mindenképp testközelből akarják látni, amint a sztárfocista elhalad előttük valamilyen járművel, számtalan kommandós gyűrűjében.

Videó az érkezésről. Messi hátulról a 15. percben nyitja ki az ablakot.

A PSG klub a Twitteren egy párizsi képre tett hat aranylabdás grafikával "árulja el magát".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×