eur:
394.47
usd:
370.34
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Manchester. 2016. október 2.Wayne Rooney, a Manchester United játékosa a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában játszott mérkőzésen a londoni manchesteri Old Trafford stadionban 2016. október 2-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Görbe éjszakát csapott Wayne Rooney csapata edzőmeccse után, megalázó helyzetbe keverte magát

Az edző egy bárban fejezte be az estét, ahonnan átballagott egy szállodába, itt kezdődtek a bajok.

Wayne Rooney csapata, a Derby County a manchesteri Salford ellen játszott a hétvégén edzőmérkőzést, de a nap nem a mérkőzés eseményei miatt marad emlékezetes az edző számára: a mérkőzés után Rooney egy bárban folytatta az estét és feledtetni helyzetét, a klub nehéz helyzetbe került, alig van az első kerethez tartozó, fizetett játékosa.

A bárba VIP-páholyba invitálták Rooneyt és társaságát, ahová három fiatal modellt is "kaptak".

Vasárnap reggel aztán az utcán egy szurkoló összefutott a helyzetét nehezen kezelő Rooneyval, aki mögött két nő is haladt, majd a videózott személyek eltűntek a szálloda "gyomrában" – ahonnan a hölgyek fényképeket tettek ki a világhálóra; Wayne Rooney a szállodába érkezve azonnal elaludt egy széken. Ezt a helyzetet kihasználva a hölgyek további fotókat készítettek magukról a korábbi futballsztárral, aki utólag feljelentést tett, szerinte egy előre eltervezett akció áldozata lett, a képekkel rögvest zsarolni kezdték – derül ki a 444 összefoglalójából.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×