eur:
395.89
usd:
369.64
bux:
70426.12
2024. június 25. kedd Vilmos
Manchester. 2016. október 2.Wayne Rooney, a Manchester United játékosa a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában játszott mérkőzésen a londoni manchesteri Old Trafford stadionban 2016. október 2-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Görbe éjszakát csapott Wayne Rooney csapata edzőmeccse után, megalázó helyzetbe keverte magát

Az edző egy bárban fejezte be az estét, ahonnan átballagott egy szállodába, itt kezdődtek a bajok.

Wayne Rooney csapata, a Derby County a manchesteri Salford ellen játszott a hétvégén edzőmérkőzést, de a nap nem a mérkőzés eseményei miatt marad emlékezetes az edző számára: a mérkőzés után Rooney egy bárban folytatta az estét és feledtetni helyzetét, a klub nehéz helyzetbe került, alig van az első kerethez tartozó, fizetett játékosa.

A bárba VIP-páholyba invitálták Rooneyt és társaságát, ahová három fiatal modellt is "kaptak".

Vasárnap reggel aztán az utcán egy szurkoló összefutott a helyzetét nehezen kezelő Rooneyval, aki mögött két nő is haladt, majd a videózott személyek eltűntek a szálloda "gyomrában" – ahonnan a hölgyek fényképeket tettek ki a világhálóra; Wayne Rooney a szállodába érkezve azonnal elaludt egy széken. Ezt a helyzetet kihasználva a hölgyek további fotókat készítettek magukról a korábbi futballsztárral, aki utólag feljelentést tett, szerinte egy előre eltervezett akció áldozata lett, a képekkel rögvest zsarolni kezdték – derül ki a 444 összefoglalójából.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 25. 14:37
×
×
×
×