eur:
368.81
usd:
344.81
bux:
48376.23
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Twitter/Die Roten Bullen

Szoboszlai Dominik győztes meccsen tért vissza - videó

212 nap szünet után egy félidőt töltött a pályán új csapata, az RB Leipzig AZ Alkmaar elleni edzőmérkőzésén (1-0).

Kezdőként kapott lehetőséget a magyar válogatott labdarúgó Szoboszlai Dominik a holland AZ Alkmaar elleni RB Leipzig-edzőmeccsen, és egészen a félidőig pályán is maradt bemutatkozó fellépésén, ekkor volt sorcsere a csapatban, innentől a kispadról követhette az eseményeket.

A csapat másik két magyarja, Gulácsi Péter és Willi Orbán nem játszott.

Szoboszlai Dominik 212 nap után játszott újra mérkőzést. Szeméremcsont-gyulladása volt.

A német élvonalba visszatérő VfL Bochum magyar csatára, Novothny Soma is emlékezetes napot zárt, ugyanis gólt szerzett az előző idényben harmadik Borussia Dortmund elleni barátságos találkozón, melyen csapata 3-1-re győzött.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Óvatos mozgások a tőzsdéken, iránymutatásra várnak a befektetők

Óvatos mozgások a tőzsdéken, iránymutatásra várnak a befektetők

A hét korábbi részében nem igazán láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, és úgy látszik, hogy az amerikai adósságplafon-megállapodás utáni rali lendülete mostanra gyakorlatilag teljesen kifulladt. Ezzel párhuzamosan a befektetők már inkább az új impulzusokra várnak, ilyen lehet az amerikai jegybank jövő heti kamatdöntése, ahol a piac széles körben arra számít, hogy a Fed most már szünetelteti a kamatemeléseket – ehhez képest egy meglepő lépés például hozhatna nagyobb mozgást piacon, de alapvetően inkább a jegybanki kommunikáció lesz fontos. Viszont a mai naphoz visszatérve, az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, miután az országból érkező külkereskedelmi adatok további lassulást mutattak. Ami pedig ez európai piacokat illeti, a kereskedés első szakaszában inkább negatív irányú mozgások alakultak ki, bár hozzá kell tenni, hogy az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is csak mérsékeltek az elmozdulások.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×