eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Az amerikai Serena Williams a cseh Karolina Pliskova ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében Melbourne-ben 2019. január 23-án. Pliskova 6-4, 4-6, 7-5 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Hamish Blair

Nem lesz ott az olimpián a tenisz élő legendája

A 23-szoros Grand Slam-bajnok Serena Williamsről van szó.

Nem indul az idén nyárra halasztott tokiói olimpián Serena Williams, az amerikaiak 23-szoros Grand Slam-bajnok teniszsztárja.

"Nem vagyok rajta a nevezési listán, legalábbis nem tudok róla. Ha igen, akkor le kell venni engem róla" - jelentette ki vasárnap a 39 éves klasszis. "Ennek sok oka van, de nem szeretnék belemenni, talán majd legközelebb" - tette hozzá, miután nemrég azt kifogásolta, hogy a szigorú járványügyi szabályozás miatt nem vihetné magával Japánba hároméves kislányát, akitől még egyetlen napot sem töltött külön.

A négyszeres olimpiai aranyérmes Williams a 2012-es londoni játékokon egyesben, míg 2000-ben, 2008-ban és 2012-ben nővérével, Venusszal párosban diadalmaskodott. A sportág történetében ő az egyedüli, aki egyesben és párosban is véghezvitte az "arany Slamet", azaz a négy nagy torna mellett olimpiát is nyert.

Korábban a férfi mezőnyből a 20-szoros GS-bajnok Rafael Nadal, a szintén spanyol Roberto Bautista Agut, a US Open-címvédő osztrák Dominic Thiem és a kanadai Denis Shapovalov jelezte, hogy nem vesz részt az olimpián.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×