eur:
392.78
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a mogyoródi Hungaroringen 2016. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Dzsudzsák Balázs követheti Szerhij Rebrovot Abu-Dzabiba

A Ferencvárostól idő előtt távozó ukrán vezetőedző nem bánná, ha vele visszatérne a válogatottsági rekorder az al-Ainhoz.

A Debrecen megnyerte az NB II-t, így azonnal visszajutott az élvonalba. A 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázsnak lejárt a szerződése nevelőklubjánál, úgy tudni jó esély van a távozására. Mint az Infostart is megírta korábban, a Honvéd került képbe következő csapataként, de az nso.hu értesülései szerint elképzelhető, hogy teljesen más irányt vesz a középpályás pályája.

Szerhij Rebrov új klubja, az al-Ain lehet a játékos következő csapata. A lapnak a vezetőedző azt mondta, nem bánná, ha így lenne. Két éve már megfordult itt Dzsudzsák.

Érdekes információkhoz jutott a blikk.hu. A Ferencvárostól névtelenül elárulták a lapnak, hogy Szerhij Rebrov havi 20 millió forintot keresett a zöld-fehéreknél, a nemzetközi sajtó úgy tudja, az al-Ainnél négymillió euró lesz az éves fizetése, vagyis nagyjából az ötszöröse annak, mint amit Budapesten kapott. Felidézik, hogy a Nemzeti Sportnak korábban azt mondta az ukrán, hogy egy ferencvárosi vezetővel nem volt jó a viszonya, a blikk.hu forrása azt mondta, hogy az egykori válogatott játékmester, a klub jelenlegi sportigazgatója, Hajnal Tamás ez a bizonyos vezető.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×