eur:
393.77
usd:
368.81
bux:
65759.72
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa a csapat nyilvános edzésén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én. A 33 esztendős, 108-szoros válogatott szélső tizenkét év után visszatért nevelőegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához, egyelőre a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Budapestre igazolhat Dzsudzsák Balázs

Sokan távoznak az NB II-t megnyerő debreceni csapattól az nso.hu értesülései szerint.

Változások jöhetnek az NB I-be feljutó Debreceni VSC-nél. Több játékos is távozhat, köztük Dzsudzsák Balázs, aki iránt élénken érdeklődik a Honvéd – írja az nso.hu.

Az NB II-t megnyerő és ezzel egyből az élvonalba visszajutó Debrecennél várható változásokról azt írják, hogy tudomásuk szerint

  • a kapus Gróf Dávid kölcsönszerződése a nyáron lejár, a klub megegyezett a Ferencvárossal a kivásárlási árról, így a 32 éves futballista Debrecenben marad.
  • Kinyik Ákostól elköszöntek a vezetők, nem hosszabbították meg nyáron lejáró megállapodását, a Paksnál folytathatja.
  • Szatmári Csaba is búcsút intett Debrecennek, követte korábbi edzőjét, Kondás Elemért Diósgyőrbe.
  • Dzsudzsák Balázst a nyárig köti megállapodás a klubhoz, és a Honvéd élénken érdeklődik iránta.
  • Bódi Ádám is szabaddá válik június 30-án, a Debrecen szeretné megtartani a szélsőt, több NB I-es együttes vinné, s az NB II-es Vasas és Diósgyőr is szívesen látná, de külföldre is igazolhat.
  • Ugrai Roland ugyancsak távozhat: az ötszörös válogatott támadó a tavasszal nyolc bajnokin három gólt szerzett, és a szakmai stáb nem tart igényt a szolgálataira.

Egy érkezőről hallott az nso.hu, Skribek Alent szerezné meg a DVSC. A támadó az előző idényt a Budafoknál töltötte a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként, hat gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. Ami a mai tőzsdei teljesítményt illeti, egyelőre az óvatos optimizmus jellemzi a kereskedést, kisebb emelkedést láthatunk a kontinens vezető tőzsdéin, a magyar piac azonban lefordult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×