eur:
392.51
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Egy nagyobb és egy kisebb vagyonért bokszol Mayweather és Paul

A profi boksz élő legendája, Floyd Mayweather Jr. 10 millió dollár (2,87 milliárd forint) garantált fellépti díjért száll ringbe magyar idő szerint hétfő hajnalban a videobloggerként elhíresült amerikai színész, Logan Paul ellen.

A Miamiban megküzdő felek fix javadalmazásáról beszámolva a Sporting News azt írta, hogy Paul negyedmillió dollárra számíthat, továbbá tíz százalék illeti meg őt a fizetéses tévécsatornák közvetítéseiből befolyó összegekből. Utóbbi tétel a korábban öt súlycsoportban is profi világbajnoki címet szerző Mayweather esetében ötven százalékra rúg.

Az inkább show-műsornak beillő, semmint valódi bokszmeccsnek tekinthető, viszont jelentős érdeklődésre számot tartó eseményt eleve bemutató mérkőzésnek hirdették meg, amelynek toronymagas favoritja a 44 éves, 75 kilós Mayweather. A nálánál jóval magasabb és legalább tizenegy kilóval nehezebb, 26 esztendős Paul ugyanakkor nagyon magabiztosan nyilvánult meg saját esélyeit illetően, s a közösségi médiában kiütést ígért riválisának. A profi ökölvívástól visszavonult Mayweather korábbi mind az ötven mérkőzését megnyerte.

Az összecsapást nyolcmenetesre írták ki, a K.O. engedélyezett, viszont nincs pontozás és hivatalos végeredmény sem, amennyiben végigmegy a meccs.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×