eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Vatikánváros, 2017. május 16.A LOsservatore Romano vatikáni napilap által közreadott képen Ferenc pápa (j) és Simone Inzaghi, a Lazio olasz labdarúgócsapat vezetőedzője kezet fog a Vatikánban 2017. május 16-án. A római katolikus egyházfő magánkihallgatáson fogadta a Juventus és a Lazio csapatának tagjait. A Lazio másnap a Juventus ellen lép pályára az Olasz Kupa döntőjében. (MTI/EPA/LOsservatore Romano)
Nyitókép: Ferenc pápa (j) és Simone Inzaghi, a Lazio olasz labdarúgócsapat vezetőedzője kezet fog a Vatikánban 2017. május 16-án. (MTI/EPA/L'Osservatore Romano)

Simone Inzaghi lett az olasz bajnok vezetőedzője

Kinevezték az Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét.

A milánói klub közlése szerint a 45 éves szakemberrel két idényre szóló szerződést kötöttek.

Simone Inzaghi egy hete távozott az SS Lazio együttesétől, amelyet 22 éven át szolgált játékosként és trénerként. A korábbi válogatott csatár vezetőedzőként öt idényen keresztül irányította a római együttest, amelyet idén - húsz év után - a legjobb 16 közé vezetett a Bajnokok Ligájában.

Az Internek azt követően kellett új szakembert keresnie, hogy Antonio Conte a múlt héten lemondott, miután 11 év után sikerült ismét csúcsra juttatnia a kék-feketéket a Serie A-ban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×