eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Babos Tímea a román Ana Bogdan ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Kellemetlen hír a magyar teniszrajongóknak, Babos Tímea nem jutott el a párizsi főtábláig

Nem lesz magyar versenyző a női egyes főtábláján a Roland Garroson.

Két szettben, 6:3, 7:5-re kikapott Babos Tímea a horvát Ana Konjuhtól (ranglistás helyezés: 144.), így kiesett a francia nemzetközi teniszbajnokság, a Roland Garros selejtezőjének második körében - tudósít a Nemzeti Sport.

A magyar teniszezőnő az első körben a kínai Ju Hsziao-tit győzte le 6:4, 2:6, 7:6-ra, azonban a második mérkőzésén horvát ellenfele három játék után már 3:0-ra vezetett. Babos ezt követően visszajött a szettbe, de 4:3-nál ismét elbukott egy adogatást, így Konjuh lezárta az első játszmát.

A második szettben Babosnak jött ki jobban a lépés, 4:1-re is vezetett, de ellenfele ledolgozta a brékhátrányt, ráadásul 5:5-nél magához vette az előnyt, és a mérkőzésért adogathatott. Itt aztán három meccslabdát is hárított a magyar teniszezőnő, de végül 5:7-re horvát ellenfele diadalmaskodott.

A magyar egyéni indulók közül már az első körben búcsúzott Gálfi Dalma a horvát Jana Fett ellen, majd Jani Réka a luxemburgi Mandy Minella ellen.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×