eur:
394.04
usd:
368.37
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Moszkva, 2018. július 15.A francia válogatott tagjai ünnepelnek a világbajnoki trófeával az oroszországi labdarúgó-világbajnokság Franciaország - Horvátország döntő mérkőzése után a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 15-én. Franciaország 4-2-re győzött.  (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)
Nyitókép: Abedin Taherkenareh

Francia gigasztárok költöznek a Velencei-tóhoz

Gárdonyban lesz a világbajnok francia labdarúgó-válogatott bázisa a június 11-én kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság ideje alatt.

A Gárdonyi VSC honlapjának pénteki híradása szerint a magyarokkal azonos csoportban szereplő franciák a Vital Hotel Nautisban laknak majd, edzéseiket pedig az Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidőközpontban tartják. Ugyanezt a két létesítményt választotta a közelmúltban a német U21-es válogatott a magyar-szlovén közös rendezésű korosztályos Európa-bajnokság csoportkörének idejére.

A helyszíni bejárásokon részt vett a nemzetközi és a magyar labdarúgó-szövetség delegációja, valamint a francia válogatott vezetése. Utóbbi az impozáns környezet és a nagyszerű infrastrukturális feltételek miatt döntött végül Gárdony mellett.

A világbajnoki címvédőnek a tervek szerint lesz nyílt edzése is a Fejér megyei településen.

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság F csoportjában a franciák június 15-én Münchenben a németekkel, 19-én a Puskás Arénában a magyarokkal, 23-án pedig szintén Budapesten a címvédő portugálokkal találkoznak.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×